Ansigtsbehandling

Under ansigtsbehandling bruger jeg en metode inden for naturlig ansigtsløftning udviklet i Japan gennem flere tusinde år.

 Ansigtsbehandlingen ‘Japansk Lifting’

Behandlingen er en dejlig afslappende ansigtsbehandling kombineret med hovedbundsmassage og håndmassage. Forkæl dig selv med denne udrensende, opstrammende og afstressende behandling.

Der benyttes en kombination af gamle og nye teknikker til opstramning af hud og væv i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Behandlingen udføres med hænderne og med lækre naturlige produkter

Ved behandlingen øges blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres. Dette gør, at ansigtet afspændes, løftes, væske ophobninger drænes og eventuelle rynker glattes.

Der bruges produkter og en lækker bio maske, der renser, opstrammer og plejer din hud.

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men behandlingen stimulerer hele kroppen og forbedre dit generelle velbefindende, da punkter i ansigtet påvirker hele kroppens energisystem. Ansigtszoneterapi og akupressur har forbindelse til hele nervesystemet, kredsløbet og de indre organer. Du vil opleve en friskere glød allerede efter første behandling.

“Japansk Lifting” er en metode inden for naturlig ansigtsløfting udviklet i Japan gennem flere tusinde år.